Stichting Jeugdcentrum De Notelaer


Update corona-maatregelen bij verhuur bij Stichting Jeugdcentrum de Notelaer per 28 november.


De volgende maatregelen gaan in per 28 november 2021 om 17.00u . Deze regels gelden vooralsnog tot zondag 19 december. Daarna zullen de regels weer worden aangepast aan het dan geldende overheidsbeleid.

Alle ruimtes van de Notelaer zijn alleen overdag tot 17.00u beschikbaar voor verhuur aan particulieren en groepen.  Wel gelden de volgende spelregels:
  • Voor groepsactiviteiten met kinderen tot 18 jaar en hun begeleiders zijn er geen beperkingen qua aantal deelnemers..
  • Verhuur van de Binnenruimtes valt onder de beperkingen voor niet-essentiële dienstverlening. Huren van de ruimtes is mogelijk van 5.00u ’s morgens tot 17.00u ’s middags.
  • Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen is er per ruimte een maximum aan het aantal deelnemers van 18 jaar en ouder. In overleg met de beheerder kan worden vastgesteld of er een ruimte beschikbaar is die bij het aantal deelnemers past.
  • Voor het gebruik van de binnenruimte(s) voor bijeenkomsten met deelnemers van 18 jaar en ouder geldt dat een vaccinatie- of testbewijs vereist is. Het is nadrukkelijk de verantwoordelijkheid van de huurder van deze ruimte(s) om daarop toe te zien.
  • De Notelaer is geen publieke locatie dus het dragen van mondkapjes is alleen verplicht voor deelnemers van 18 jaar en ouder indien er sprake is van verplaatsing (bv. toiletbezoek).

Daarnaast zijn uiteraard de standaard corona-maatregelen van toepassing,
- was je handen en nies in je elleboog
- kom niet (ook als je gevaccineerd bent) als je klachten hebt en je nog niet hebt laten testen
- hou 1,5m afstand
- ventileer de ruimte(s)

Bestuur De Notelaer
27 november 2021

 

Huren van ruimtes of buitenterrein

De binnenruimtes of het buitenterrein van boerderij De Notelaer kunnen gehuurd worden. Deze zijn uitermate geschikt voor het houden van groepsactiviteiten voor scholen en verenigingen. Er is een speciale uitgebreide informatiefolder beschikbaar voor scouting groepen en er is een folder voor scholen.

Op het buitenterrein bevindt zich een tokkelbaan en een "blote-voeten-pad", en er zijn twee steigertjes zodat kinderen veilig aan de waterkant kunnen spelen. In het omliggend water kan gezwommen of gevaren worden.

De Notelaer is dus een ideale plaats voor buitenonderwijs, biologie of andere activiteiten op het gebied van milieu-educatie. Mocht het gaan regenen tijdens de les, dan biedt de hooibarg gelegenheid om beschut verder te werken.

In combinatie met de binnenruimtes leent onze locatie zich ook prima voor bedrijfsuitjes in een groene omgeving, of gebruik onze ruimte om te vergaderen: de combinatie van binnen vergaderen en daarna even buiten uitwaaien is een effectieve manier om gestelde doelen te bereiken.

Hieronder staat meer informatie over het huren van de stal, hooizolder, wagenschuur of het buitenterrein. Op de notelaerAgenda pagina kunt u zien of er op een bepaalde datum nog ruimte is om te huren (wit vakje), of er bepert ruimte beschikbaar is (geel vakje) of dat er voor de gewenste datum géén ruimte meer beschikbaar is (rood vakje).

Bekijk eventueel ook de Algemene Voorwaarden voor het gebruik van de Notelaer en neem voor informatie over beschikbaarheid of tarieven contact op met de beheerder@jeugdcentrumdenotelaer.

Boerderij 1 Boerderij 2 Pic 5

Stal inventaris STAL

De stal is 89 m² groot en is geschikt voor groepen van ongeveer 80 tot 100 personen.
Stal 1 Stal 2

Hooizolder

De hooizolder is 112 m² groot en is te gebruiken voor groepen van maximaal 100 personen.
hooizolder 1 hooizolder 2

Wagenschuur inventaris WAGENSCHUUR

De Wagenschuur is alleen beschikbaar tijdens de schoolvakanties! Dat geldt tot het tweede kwartaal van 2022.

De wagenschuur is 65 m² groot en is geschikt voor groepen van maximaal 50 personen.

Wagenschuur 1 Wagenschuur 2

Spelweide/buitenterrein

Het buitenterrein met bomen, grasvelden en sloten is uitermate geschikt voor natuur- en milieu-educatieve doeleinden. Bij slecht weer kunnen groepen schuilen onder de hooibarg. De hooibarg is ook geschikt als sfeervolle en originele trouwlocatie.

Spelweide 1 Spelweide 2 barg barg bruiloft1 bruiloft2 trouwbarg

Kampeerterrein

Het buitenterrein kan ook gehuurd worden als kampeerterrein. Dit terrein is geschikt als groepskampeerterrein voor twee kleine groepen of een grote groep van maximaal 40 personen.

Het kampeerterrein kan volledig zelfstandig, los van de binnenaccomodatie, worden gehuurd en gebruikt. Op het kampeerterrein dat direct naast de boerderij is gelegen staat een sanitaire unit met wasbakken, 4 toiletten en 4 douches (warm en koud water). In overleg met de beheerder kan gebruik worden gemaakt van de kampvuurcirkel.

Het buitenterrein wordt uitsluitend verhuurd aan groepen met begeleiders (scholen, verenigingen, scoutinggroepen). Uiteraard kan het buitenterrein ook in combinatie met de binnenlocatie worden gehuurd.

Kampeerterrein 1 Kampeerterrein 2