Stichting Jeugdcentrum De Notelaer


Huren van ruimtes of buitenterrein

De binnenruimtes of het buitenterrein van boerderij De Notelaer kunnen gehuurd worden. Deze zijn uitermate geschikt voor het houden van groepsactiviteiten. Er zijn speciale uitgebreide informatiefolders beschikbaar, zowel voor scouting groepen als voor scholen .

Op het buitenterrein bevindt zich een tokkelbaan en een "blote-voeten-pad", en er zijn twee steigertjes zodat kinderen veilig aan de waterkant kunnen spelen. In het omliggend water kan gezwommen of gevaren worden.

De Notelaer is dus een ideale plaats voor buitenonderwijs, biologie of andere activiteiten op het gebied van milieu-educatie. Mocht het gaan regenen tijdens de les, dan biedt de hooibarg gelegenheid om beschut verder te werken.

In combinatie met de binnenruimtes leent onze locatie zich ook prima voor bedrijfsuitjes in een groene omgeving, of gebruik onze ruimte om te vergaderen: de combinatie van binnen vergaderen en daarna even buiten uitwaaien is een effectieve manier om gestelde doelen te bereiken.

Hieronder staat meer informatie over het huren van de stal, hooizolder, wagenschuur of het buitenterrein. Op de notelaerAgenda pagina kunt u zien of er op een bepaalde datum nog ruimte is om te huren (wit vakje), of er bepert ruimte beschikbaar is (geel vakje) of dat er voor de gewenste datum géén ruimte meer beschikbaar is (rood vakje).

Bekijk eventueel ook de Algemene Voorwaarden voor het gebruik van de Notelaer en neem voor informatie over beschikbaarheid of tarieven contact op met de beheerder@jeugdcentrumdenotelaer.

Boerderij 1 Boerderij 2 Pic 5

Stal inventaris STAL

De stal is 89 m² groot en is geschikt voor groepen van ongeveer 80 tot 100 personen.
Stal 1 Stal 2

Hooizolder

De hooizolder is 112 m² groot en is te gebruiken voor groepen van maximaal 100 personen.
hooizolder 1 hooizolder 2

Wagenschuur inventaris WAGENSCHUUR

De Wagenschuur is voorlopig volgeboekt en dus niet meer beschikbaar!

De wagenschuur is 65 m² groot en is geschikt voor groepen van maximaal 50 personen.

Wagenschuur 1 Wagenschuur 2

Spelweide/buitenterrein

Het buitenterrein met bomen, grasvelden en sloten is uitermate geschikt voor natuur- en milieu-educatieve doeleinden. Bij slecht weer kunnen groepen schuilen onder de hooibarg. De hooibarg is ook geschikt als sfeervolle en originele trouwlocatie.

Spelweide 1 Spelweide 2 barg barg bruiloft1 bruiloft2 trouwbarg

Kampeerterrein

Het buitenterrein kan ook gehuurd worden als kampeerterrein. Dit terrein is geschikt als groepskampeerterrein voor twee kleine groepen of een grote groep van maximaal 40 personen.

Het kampeerterrein kan volledig zelfstandig, los van de binnenaccomodatie, worden gehuurd en gebruikt. Op het kampeerterrein dat direct naast de boerderij is gelegen staat een sanitaire unit met wasbakken, 4 toiletten en 4 douches (warm en koud water). In overleg met de beheerder kan gebruik worden gemaakt van de kampvuurcirkel.

Het buitenterrein wordt uitsluitend verhuurd aan groepen met begeleiders (scholen, verenigingen, scoutinggroepen). Uiteraard kan het buitenterrein ook in combinatie met de binnenlocatie worden gehuurd.

Kampeerterrein 1 Kampeerterrein 2